Förlåt och Grattis

Jag har dåligt samvete. Jag glömde en av mina närmaste vänners födelsedag...
Förlåt mig Emma. Jag glömde till och med bort min egen födelsedag detta året, om det är till någon tröst :P


Grattis på din 19-årsdag vännen <3



sjuuuuk!

Vaknade i morse med huvudvärk, hosta och halsont.

Fick skippa körlektionen och vara hemma och knarka Ipren och sova ut lite. För jag tänker inte må dåligt imorgon (teorilektion) eller till helgen. Dock är det osäkert vad jag ska göra. Förhoppningsvis träffa Maria på fredag och festa med Katte på lördag.

Kunde ju inte vara med på pokerkvällen på lördag, det var "fullt" :/ ... De är bara rädda!

Nej, nu ska jag titta på Kung Fu Panda x)
Aaah, jag älskar den filmen. Speciellt sköldpaddan och gåsen :D

Ses senare! :)
Love, peas and vegetables!

jag såg ut såhär när jag vaknade idag :O


bloggknarkare.

Jag har blivit en bloggknarkare.
Läser bloggar varje dag! Lite olika varje dag... men två som jag alltid håller koll på är:
- Kenza. (älskar hennes stil, utseende och bilder.)
- Kissies. (vad kan jag säga? hon är ju minst sagt speciell.)


Kollade lite på Kissies bilder. Hon sparar inte på självförtroendet när hon själv påstår att hon är världens snyggaste människa, men det jag reagerar på är alla som kommenterar: "Gud, alltså du är så jävla ful. Trashhora. Färga utväxtan. Du är bara en översminkad slampa." Bla bla bla... Men ärligt. Hon älskar när människor blir förbannade över saker hon skriver i sin blogg. Hon vet det eftersom hon bokstavligt talat tigger om att ni ska bli det. Men hon är ju också sveriges kaxigaste (kanske elakaste/skandalbeklädda) bloggerska. Om en eller tvåtusen människor skriver att hon är en äcklig jävla rikemans-bitch så bryr hon sig inte eftersom hon har ytterligare 80 000 som vill att de ska bli hennes vän, bjuda henne på stora fester, ge henne gåvor i utbyte mot att hon... använder dem (?) och så vidare. Så att skriva elaka kommentarer till henne ger egentligen bara motsatt effekt. Ni bidrar till hennes framgång så att säga... även om jag kan förstå varför man känner så som man gör om Kissie. Alla har en åsikt.

Lång dag.

Gick upp klockan halv sju idag... (trodde jag) och började göra mig i ordning för att åka in rill körskolan. När klockan var halv åtta frågade jag pappa om han kunde skjutsa mig till bussen. Då hade jag tagit helt fel på tiden... klockan var bara halv sju! Jag hade gått upp redan vid halv sex. Eww!

Aja, körlektionen gick rätt så bra faktiskt. Lite finslipning bara... Körde i stadstraffik för första gången idag :D Yeey me! Haha, jag är kass... jag vet. Nästa körlektion är redan imorgon kl 10.15. Och så teorilektion på Torsdag!

Sedan gick jag runt i stan och shoppade lite.
- Miracle Touch Liquid Illusion Foundation.
- Nivea Volume Hair Spray (behövdes.)
- Rosa partytop från Vila - oversize-modell som sitter tight vid låren + dragkedja i ryggen. (dock vet jag inte om jag ska lämna tillbaka den... den var rätt så dyr om man utår från min ekonomi)

Träffade Emelie och Malin och fikade lite :) Och så träffade jag Ida inne på Bokia... blev lite chockad. Först såg jag inte att det var hon och tänkte: den tjejen har likadan hårfärg som Ida... hm, och samma glasögon. Samma ansikte. Samma mamma? Oh, hej Ida! :D Trevligt!

Nu är jag bara så jäkla trött.
Känns som om jag har varit vaken i några dygn nu... Så det blir nog sängen och ta en liten powernap en stund ;P

 

Det var allt sålänge :)
bye.


Wooho för Calle!

Idol igår... och jag satt på helspänn! Calle eller Piort? Jag höll alla mina tummar för Kristianstad-Calle! Oh yes, han kom vidare. (Tråkigt för Piotr dock, han sjöng faktiskt jättebra.)

Gissa om jag blev överlycklig när Calle gick vidare direkt till kvalet. Han och Jon... båda är favoriter. Men jag tycker att Jon är lite knepig. Han försöker se ut som om han är helt avslappnad... men han överdriver så fruktansvärt. Jag har inte så mycket att säga om Calle förrutom att hans röst är awesome! :) ... och så är det ju ett litet plus att han kommer härifrån ju ;)


28-09-09

Gårdagens "något-som-aldrig-får hända"

Jag låg i min säng, ställde alarmet på min mobil och skulle sedan sätta igång min iPod. Vad upptäcker jag? ... Alla låtar, raderade! Puts väck! Försvunna! Borta! Noll. Zero. Nada. So what, tänker alla andra. Men nej... Inte för mig. Min iPod är min allra viktigaste ägodel. All min musik finns där och varje låt är faktiskt ett litet eget minne. Vad innebär då all detta? Jo, att jag sätter mig vid datorn, laddar ner ett nytt program från apple och lägger in alla låtar igen. 

Dessvärre var det ju så att alla låtar sen innan fortfarande fanns kvar, men de gick inte att synkronisera till iPoden. Så jag fick lägga till kopior. Alltså fick jag sitta och radera ca 850 låtar... för hand! Tog väl en eller två timmar.

Innan jag gick och lade mig läste jag lite övningskörnings-teori. Inte så mycket, eftersom jag är så bra :) Nästa körning är på tisdag... imorgon. Blöh, gå upp tidigt. :/

Får väl skriva lite mer sen.
Nu blir det middag med familjen :)
See ya!


Happiness!

Jag ska bli affärskvinna... helt ärligt. Idag gjorde jag nämligen världens bästa deal!

Jag: Mamma, jag vill ha... nej, faktiskt... jag behöver ett par stövlar.
Mamma: Har du inte ett par?
Jag: Du menar mina Hitler Jugend-boots?
Mamma: ... va?!
Jag: Nej, de har blivit för stora. Mina fötter har gått ner i vikt.
Mamma: Jaha... var ska du köpa dem då?
Jag: Inne i stan. Jag har letat och hittat ett par på Internet. De säljs på Skopunkten.
Mamma: (tystnad) ... Och vad kostar de?
Jag: 399,90 :-
Mamma: Du kan säga 400 också.
Jag: Om jag betalar hälften, kan du då betala andra hälften? (leeeeeeeer)
Mamma: Du... om du städar i skåpen i köket så betalar jag dina skor.

Ehh... hell yeah! Jag älskar att städa och jag får ett par stövlar för det! Ahh... There's a God, and he likes me!
Nu var det ju inte ett par jättedyra stövlar, men än dock så snygga :)

 

Högklackat! Jag är converse-människa. Hur ska detta gå?
Men frukta icke... Maggan kan. Håller redan på att öva, öva, öva!
Men fan vilka killer-legs man får i dem! :D


jag älskar detaljerna!
Och, det är jäkligt svårt att ta sådana här bilder själv,
utan att se ut som en idiot. Fråga mina grannar...

seventh heaven.

Okej, det blev inte så mycket skrivande igår. Jag hade för trevligt för att sitta vid datorn. Innan jag åkte till Emil tog jag mig till ICA och hyrde två filmer.

"Låt den rätte komma in"
- Svensk film. Har fått sjukt bra kritik... men jag tyckte att den var liiite sådär. INgen jättebra handling och minst 8 saker som jag kan referera till Twilight, fast sämre. Nej, jag gillade inte den filmen.

"The pursuit of happyness" - Underbar! Rolig, sordlig och sann. Will Smith och hans pojke är bra! Grät ungefär tre gånger. Jättebra! Och alla som inte har sett den än... se den!

Gamla filmer, jag vet. Men jag ligger efter... alltid.

Jag kommer hem till Emil och ringer på hans jättestöriga ringklocka, eftersom dörren var låst (det är den aldrig?) annars hade jag bara klampat in. Men när han kommer och låser upp dörren... så ger han mig 10 röda rosor och typ: "Grattis på vår 1-årsdag älskling". AAAAAH... För många är detta något självklart, men det är inte riktigt säkert. Så därför uppskattar jag det mer :) På kortet stod där: "Till min älskling på vår ettårsdag. <3 Emil." - Se, se, se... han är poetisk också! :D

Sen blev det pizza, mys i soffan och läggdags vid typ 1 eller så. Egentligen var tanken att vi skulle ut på restaurang eller liknande ikväll. Men eftersom både jag och Emil är sjuka (förkylda, ont i halsen, hosta etc.) så blev det bara myskväll.




Wo, denna lördagen lyckades rädda helgen i alla fall :)




26-sep-2008 -- 26-sep-2009

Har suttit hemma hela dagen utan att ha något bättre för mig...

Men nu snart ska jag till Emil i Bökestorp :) För att idag... är det exakt ett år sedan vi blev tillsammans :D Ah, jag blir helt sentimental :'D Det blir middag och filmkväll... mysmysmys! Fan, jag känner mig som en 14-årig punkbrud som precis träffat Johan Palm! Väldigt lycklig! 26-10-2008 -26-10-2009

Skriver mer ikväll :)
Puss alla!

I love you.


well... this is fun.

Det är inte så många som läser den här bloggen, så om jag är personlig och pratar lite om mitt privatliv så spelar det nog ingen roll...



Just nu sitter jag hemma i det som jag skulle vilja referara till "helvetet på jorden". Mamma skriker på min rebelliska lillasyster, min lillebror roar sig med att slå till mig och springa och gömma sig och min pappa suckar djupt och vet inte vad han ska göra. Nu var han tvungen att åka ner till byn för att hämta syrran som hade fått för sig att rymma med sin pojkvän. För övrigt har jag jävligt ont i halsen och är allmänt seg.
Detta var en lyckad fredagskväll.
Förhoppningsvis kanske jag kan åka hem till Katte en stund senare och snacka av mig lite.



Ha en bra kväll allihop.

bye.

Dags att nana.

Har börjat få ont i halsen. Igen!
Har ju precis haft det! Ont i halsen, som sen gick över till hosta, som gick över i förkylning. Hade precis börjat bli bättre och så händer det all over again! Aaaargh! Why, oh why!? Jag skyller på Emil. Det är han. 100% säker. Bitch.

Aa, nu ska jag gå och lägga mig. Ögonlocken börjar kännas tunga nu...
Men innan det vill jag faktiskt berätta om något jag såg på YouTube idag. Jag kollade på lite Michael Jackson-stuff när jag hittade en tre-årig flicka som dansar till MJ.s 'Thriller'. Haha, aaaw... Gud, hon är så underbart söt. Jag såg det och kunde inte sluta le på typ en timme :D

sök på: 3 yr. old girl dancing to Michael Jackson's "Thriller"




Aja, godnatt allihopa :)
pöss!

vill... hitta... på... något... imorgon!

Idag är det torsdag.
Alltså är det fredag imorgon.


Vad har jag planerat? Inget. Inte ett skit, faktiskt. Jag vill göra något. Jag vill festa! Kommer väl sitta hemma och kolla på Kändisdjungeln med mamma och pappa. ... Nej, fan heller! Nu ringer jag Katte.


Samtalet gjorde mig inte sååå mycket klokare på vad jag ska göra imorgon. Det blev lite OM vi skulle hitta på något, VAD vi skulle göra, VAR vi skulle vara och det vi skulle dra ut med några andra. På varje fråga blev vårt svar typ: "Mja, kanske... vet inte riktigt". Att dra ut på krogen är alltid kul, men det är så jävla dyrt och pengar ha jag inte så gott om med tanke på att jag måste inhandla lite andra grejer än drinkar numera. Skulle varit skitkul att festa med andra, men vilka har jag kontakt med numera som har tid/möjlighet för fester. Dessutom är vi båda sega och även om det tar emot att erkänna så börjar vi nog bli lite gamla också :P

Vi får väl hoppas att det fixar sig imorgon.

På förmiddagen blir det Kristianstad för min del. Lite shopping och kanske träffa Maria, för en liten fika.


All for now. Over and out.




Variation eller vana?

Då byter vi design igen. Det är verkligen ett måste... för jag måste verkligen ha lite variation i mitt liv.
Annars är jag för det mesta en vanemänniska.
Har jag väl testat på något i mitt liv, som jag trivs bra med...
så ändrar jag det i regel ALDRIG! T.ex.

- alla mina festkläder är svarta.
- jag vågar inte byta foundation, ifall det inte skulle vara lika bra.
- när jag beställer mat ute så tar jag alltid det som jag redan har provat.
- skor! jag köper alltid vita converse (falska - jag är arbetslös)
- frisyren är alltid samma...

Allt detta kommer jag att försöka ändra på. Sanna mina ord!

Men så finns det ju saker som jag brukar variera med också.... Jag kommer inte på något just nu bara.

körlektion nr.1

Idag ringde mitt alarm redan klockan 05.45.
Det var ett tag sen... Typ, juni månad.

Jag har inte gäspat så mycket på evigheter x) Anledningen till min tidiga uppstigning var att jag skulle till körskolan. Woho, min första körlektion! Och jag var skitnervös. Inget lugnade mig! Det enda som möjligt kunde ha hjälpt mig skulle varit att blanda i morfin i morgonkaffet... Men det var såklart slut!

Men körningen gick jättebra! Jag vande mig snabbt vid bilen och körde väldigt bra. Det blev en liten tur i Hammar och min handledare, Magnus, är en riktigt klippa! Så lugn, så lätt att förstå och så prydlig :D Han sa att jag körde jättebra och att han bara behövde finslipa lite på några småsaker. "Det verkar som om du kan mycket redan, så detta ska ju inte gå något annat än galant". Aaahaahaa! Jag är så lycklig! Jag som inte ens tycker om att köra bil!
Nästa lektion. Tisdag kl. 08.20.
Varför ska det alltid vara så tidigt?


Pappa hämtade mig i stan och körde mig till Tollarp. Fick "hjälpa honom" lite i affärerna. Typ, tittade på... (a) 
Och så blev jag så jävla sugen på grekisk sallad. Så jag köpte lite tomater, gurka, rödlök och feeeeetaost. Inga oliver. De petas bort eller ges bort till Katte.

När jag äntligen kom hem började jag städa hela huset, förutom syskonens och föräldrarnas rum. Där går gränsen. Sen minns jag inte så mycket mer än att jag föll pladask på soffan och somnade under en morgonrock. Mys ^^ Sen åt jag middag och sjöng lite Michael Jackson-låtar med mamma :) Och nu sitter jag här och skriver ointressanta saker.

Jag vill ha en Ben & Jerry! Chocolate Fudge Brownie. 
Ah, jag kan höra hallelujah-kören.Chocolate Fudge Brownie

BYE!
 


Dear mrs. Anka... what the hell were you thinking?

Sug av mig nu! Hallå? Nu, sa jag! Seså… skynda på. Oh ja… så ja. Lite till… AAAAH! Okej, nu behöver jag inte dig på ett tag. Du kan somna om nu, älskling.

Om den svenska hollywood-frun Anna Anka (…Anka?) hade fått bestämma hade hennes liv fått se ut så här. Hon anser att all världens kvinnor borde gå tillbaka 60-70 år i tiden och bli hemmafruar som lyder/tillfredställer mannen när han behagar. Mannen ska jobba, försörja familjen, få sin vilja fram och jaga dinosaurier medan kvinnan ska sitta hemma i grottan, laga maten och ta hand om barnen.

”Om din man säger att det första du ska göra på morgonen är att suga av honom, så ska du göra det” / Anna Anka.
Herregud! Driver hon med mig? Behövs det förtydligas mer?


Fru Anka har sjuk dubbelmoral, enligt moí.
Vi kvinnor ska alltså stanna hemma och ta hand om huset och barnen. Det är vårt jobb… nej, vår plikt. Det är det som Anna Anka uppmanar oss kvinnor till.

Jag gick in på YouTube för att kolla på ett klipp ur ”Svenska Hollywood-fruar”. Min reaktion: ”Va’ i helvete…? Hon har hembiträde! Och en barnflicka…!” Är inte det lite dubbelmoral att säga att kvinnor ska vara hemma och ta hand om barnen och ta hand om hemmet när man inte ens gör det själv? Nej, jag kanske hade varit lite förstående till Annas filosofi, om hon hade följt det själv.

Förresten, hon vill ju komma in i politiken och föra ”budskapet” vidare…
Hemmafru. Vara hemma. Laga mat. Tillfredställa mannen. Inte arbeta. Politik.
Vilket passar inte riktigt?


Jag tror…

… att Anna har utgått helt från sig själv. Och på så sätt förstår jag henne. Om min man hade varit miljonär och gett mig allt jag velat ha så skulle jag säkert också kunna ha varit hemmafru. Suttit hemma i min fete-stora villa och smuttat på dyra drinkar vid den sjukligt stora poolen. Kanske tagit en tennisrond med min personliga tränare vid vår privata tennisbana eller lekt med mina barn på vår privata lekplats. Ett lyxliv i utbyte mot lite städning, som hembiträdet har missat. Plus att jag tillfredställer honom lite då och då. Och om jag älskade honom hade det ju varit ett jätteplus!

 Men… att ta hand om tre ungar, bo i en trea i förorten med utsikt över soptippen, måste ta kommunalt till snabbköpet (eftersom min försörjande man krävde att få ha bilen) och att jag dessutom ska ha ungarna med mig eftersom jag är hemmafru och ska ta hand om dem själv. Jag har liksom inte råd med hembiträde och inte min man heller. Hans lön är inte något att drömma om. Det låter mindre lockande, eller hur?


I ärlighetens namn.
Jag har inget emot kvinnor som vill bli hemmafruar. Verkligen inte. Jag gillar faktiskt de där bilderna på kvinnor med förkläden som står och bakar bullar. Jag gillar själv att städa, baka, laga mat etc. Det jag inte gillar är det här med ”att tillfredställa mannen när helst han vill, att inte ha någon talan, att kvinnor inte borde få klä sig som man vill,  bla bla bla”. (Det tog ett tag innan kvinnorna blev lika respekterade som mannen, och det vore oschysst att sabba det nu). Sen tror jag att det är mycket personligt också. När jag ser Anna Anka och hur hon beter sig så får jag bara lust att skratta. Hon är 40 år och beter som om hon vore 14! Och hennes moral är inte heller något jag avrundar, direkt.


Och till slut:
alla undrar säkert om jag är avundsjuk på Anna Anka. Självklart! Människan kan få allt hon pekar på. Flera ton smink, de snyggaste och dyraste kläderna, en stor villa, pool, bilar (plural), privatplan… you name it! Men, det är förmögenheten som jag är avundsjuk på. Vem skulle tacka nej till så mycket pengar? Men ärligt, Anna Anka är inget utan pengar. Utan hennes man, skulle hon sitta i den där trean i förorten och åka buss istället för privatplan. Nu är hon en accessoar till sin man. Och det skulle jag aldrig vilja vara. Jag skulle inte vilja leva hennes liv.


Jag var tvungen att avreagera mig lite.
Om jag har gjort någon upprörd, så sorry...
Men ni hade ju inte behövt läsa, eller hur? 
Har jag fått någon att applådera, så vaaaarsågoda! :)

Have a nice day, people! 

 


Uppdatering!

Fredag: Inget speciellt hände under dagen. Åkte in till AF som planerat... tidigt på morgonen. När jag står i kön kommer en gammal man fram till mig: "Kan jag hjälpa dig med något". Och jag bara: "Ja, ehm.. jag tror att jag ska vara med i ett informationsmöte i grupp idag klockan kvart över tio. Förra gången jag var här så nämnde hon, kvinnan... (?) något om det." Neeeeeeej, neeeej! Jag har gjort SÅ fel! Jag ska ha en fuckning kallelse! Jaha? Men, hon sa ju...? Nehepp? Aja, det gör inget. Jag gillar att gå upp klockan sju helt i onödan, so whatever!!

På kvällen var det i alla fall fest hos Sassa. Jag var inte så sugen på att åka, eftersom jag var så jäkla sliten. Men vad gör man inte för de små liven. If I'm not there, the party's not there! Dock var jag bara med på förfesten. Pallade inte dra ut. Skulle kunna bjuda på lite bilder... men det gör jag inte. Förklaring kommer senare. By the way... Grattis till Evelina som just fyllt 18 och fick sin premiär-utekväll denna fredag! :)

Lördag: Varknar av ett sms från Memme: "Hej, du glömde din kamera hos Sassa igår". Förklaringen! Resten av lördagen spenderade jag genom att.... öhm, vad fan gjorde jag i lördags? Förmodligen ingenting. Träffade Emil och sånt och förmodligen fått honom att tro att jag är feminist (vilket jag inte är). - Jag gillar inte Anna Ankas åsikter nämligen, och när jag blir irriterad/inte håller med/blir förbannad så kan saker lätt urarta. Men det sparar jag till ett eget litet inlägg.

Söndag: Samma som lördag.

Måndag: Åkte in till stan, träffade Katte, käkade en Miss Piggy på Zeke's och räddade Kattes liv :D Och under hela denna dagen fick jag höra hennes tjat om detta förbannade "Twilight". AAAARGH! Det låter som ett wannabe-Buffy-och-vampyrerna. Jag gillar inte sånt. Det är tonåringar, förälskelser, gott och ont. Inte min stil. (Och nej... jag har aldrig läst böckerna eller sett filmen!) Katte och Jusse bestämde sig... de måste göra något åt min brist på kunskap om ämnet. Jag måste se filmen med dem, ikväll! Med glass och chokladsås! Suck* jaja...

Efter filmen:
Okeeeeeeeeeeeej, jag får väl erkänna att Edward är ganska superläcker. Och Jacob. Och filmen är väl i allmänhet rätt så bra. Det där med att jag dreglade över killarna, började nästan gråta och blev helt till mig under vissa scener... det är bara lögner från Katte och Jusse (a) :D Nej, men om jag ska vara ärlig. Jag har fastnat för Kattes påfund IGEN! Så nu måste jag läsa den andra Twilightbok-helvetet! AGHR! Damn you, woman!


I'm stuck! Damn it...



GOOD NEWS!

Avatar - the last airbender kommer på bio sommaren 2010! Wohoo! (Den otecknade versionen, alltså.) Har sett alla avsnitt och jag gillar verkligen serien. Jag låter så nördig och söt :D Så den ska jag definitivt se :)


I'm a geek...

Ni behöver inte läsa.

Allmänt ointressant dag idag. Så läs bara detta inlägget om ni verkigen inte har något annat för er...
Har inte gjort ett skit idag, rent ut sagt.
Halva familjen ligger sjuk. Bara om man bortser från min förkylning så är det bara jag och mamma som har klarat och någorlunda.

Imorgon är det gruppmöte på arbetsförmedlingen. Kvart över tio... woooh... eeeeller inte.
Sen på kvällen blir det lite fest med Emelie och gänget. Är inte så pigg på det pga. förkylningen och så, men men... blir kanske bättre imorgon.





Öh, nej... jag går och duschar nu. Och går och lägger mig. Nattinatt!

händelserik dag, minsann!

"Aaaaah, det känns som klockan är fyra! ... och hon är... fem i FYRA!!"

Dagen började med att jag vaknade halv sju hos Emil. Jag klädde på mig, sminkade mig, plattade håret och volymade håret. Damn, jag fattar inte varför jag orkar göra allt sånt längre! I alla fall så körde Emil in mig till stan och släppta av mig vid, oh heliga Maria, arbettsförmedlingen. De öppnar klockan 10... jag var där kvart över. SMOCKFULLT! What?!

Aja, ställer mig i kön, väntar, min tur: "hej, jag vill skriva in mig", sätter mig vid en dator, skriver in mina personuppgifter... MEN, vad händer då? E-post-fucking-adressen funkar inte. Och mitt personnummer var tydligen inte unikt. Neeehepp? "Jaja, jag vet inte varför det inte fungerar. Inte Kerstin heller. Inte ulla heller. Och inte Greta. Du får en nummerlapp här." Okej *glatt*. Hmm, nummer 11. Och nu är det nummer 6. Woho! Jag menar, hur lång tid kan det ta?

En halvtimme senare.

Nummer 8.

Jag kom därifrån sen i alla fall. Klockan 12... Har fått alla papper, ny tid, en handledare bla bla bla. Skitbra.
Och hon som hjälpte mig, Lucia (ja, hon hette så), sa att jag var en "ung och jättesöt flicka"
(Okej, bara söt... men ni fattar, ni fattar va? va?! :D Jag är sööööööööt! Och ung!)

Sedan träffade jag Maria en stund (jag såg en råtta vid parken vid Söderport - där vid fontänen- för första gången i mitt liv! Den var så söööt! Jag döpte den till Doris.) Vi skulle gå till idrottshallen för att fixa en grej, men på väg dit ser vi en stor fet limosin... Jag bara: "Jaha, där har vi EMD som ska visa sig!" Men 2 minuter senare ringer Alexandra och säger typ: "Jag och mina österängare sitter i limon!" (Ooooh, det kunde man ju förstå. Är inte limosiner mer till för Söderportare?) Så jag vänder tillbaka mot Söderport där limon körde in. Men så kör den därifrån igen. Jag ringer till Alex.

Jag: What? Var är du nu?
Alex: Vi måste tillbaka igen. Jag kör förbi dig nu.
Jag: Okej, synd.. *går i motsatt riktning*
Alex: Nej! Gå för fan inte dit! Där har precis varit slagsmål!

Maria fick sedan höra från Tess att det var en lärare som hade fått sig en smäll av en elev. (Tydligen en stökig elev som blivit förflyttad till Söderport. Det var vad jag fick höra i alla fall...) Läraren undervisade i bland annat naturkunskap. Jag vet dock inte hur slagsmålet började, men jag tror att det var vid Södra Kasern eller biblioteket det inträffade. Där var i alla fall fett med folk där. 

Medan vi väntade på bussen ringde jag Södra Traffikskolan och bokade in min fösta körlektion. Onsdag kl. 08.20, it is! Och jag känner mig inte ens nervös! Ett gott tecken. Men det är fan dags att ta tag i skiten nu. Jag ska få Magnus som handledare, btw :) Har hört att han är en skitbra lärare!

Maria och jag tog bussen tillsammans klockan 1. Och jag var så jävla varm och så jävla trött och så jääävla hungrig. Maria också. Vi ville bara hem. Vi satt och led på bussen. Ni vet när man håller på att somna men man försöker hålla sig vaken för att man ser så himla dum ut när ögonen är stängda, munnen är öppen och dreglet rinner?

Nu är jag hemma. Och jag skulle helst av allt vilja gå in på rummet, plocka undan lite, sätta mig i sängen, spela lite Mario och sen lägga mig ner och sova... Åh, det hade varit nice!

Nu ringde mammas mobiltelefon.
Mamma: "Cia. Hej. Nej, jag har precis varit och klippt mig..."
Jag: *snabb som fan* "Ooooh, vad fin du är!"
Hon kom ju hem för ett tag sedan. Klart jag ser sånt! Jag kan se förändringar, var inte dum mamma!

Till sist vill jag bara påpeka att jag är DUNDERFÖRKYLD!
Så om någon skulle tycka lite synd om mig här så hade det varit gulligt!



A morning in the city.

Tro det eller ej, men idag åkte jag in till stan
(Ohhh, det har jag inte gjort på länge!)


- Jag och Katte åt "frukost" på Ko-san (nudlar med kyckling och sweet chilisås & Black Tiger Tail On, vilket är Tigerräkor i filodeg med ris och någon slags sås.)
- Sedan gick vi för att boka Kattes tid hos frisören på & co.
- Efter det träffade vi Kidde en liten stund innan han skulle ta tåget hem.
- Och det sista i gjorde innan vi tog bussen hem var att gå till Söderport för att jag skulle få en kopia av mitt slutbetyg. (Arbetsförmedlingen imorgon, yeeeey!)

wokade nudlar med kyckling och sweet chili-sås

wokade nudlar m kyckling och sweet chili-sås


Black Tiger Tail On

Nu sitter jag hemma, ensam, och stör mig på att TV.n inte fungerar. Tydligen fungerar inte vår boxer längre, och Telia som annars verkar vara så pigga kunde inte säga vad felet var och verkar inte vara så angelägna om att hjälpa oss heller. Men att ringa om erbjudanden och vägra ta ett nej stup i kvarten, det går så jävla bra. Så nu får vi nöja oss med att glo på dvd ett tag. Byebye Idol :(

Idag skulle Zelma åka iväg på klippning. Klippa lite tussar här och var... Och nu när jag kom hem möttes jag av en helt främmande hund! :O Herregud! Hon ser ut som en dansk-svensk gårdshund! Och för att vara på det klara så är hon en cocker spaniel!


Före: En liten lurv!



Efter: En liten gullig... råtta :)


I have a confession make.

Jag ska erkänna en sak. Även om det bär mig emot. Jag har aldrig varit så förtjust över att beundra andra kända människor (Förutom Johnny Depp, men det är mer kärlek istället för idoldyrkan.). För det första tycker jag inte att det tjänar något till att beundra en kändis eftersom att risken att de vet vem du är är lika med noll, även efter 300 autografer eller 1000 st fem-sekundersmöten . För det andra så kan man lätt fastna i en ond cirkel och vips! så har du blivit en stalker som tapetserar väggarna med bilder och utför voodookonster. Men än dock... så har jag fallit för en person, som redan är omtyckt både nationellt och internationellt. Ni vet alla vem hon är då hon driver en av Sveriges största bloggar: KENZA!

Jag hatar att läsa andras bloggar! Det påminner mig bara om att min blogg verkligen suger, när det gäller antalet läsare. Har jag tur kommenterar EN person ETT inlägg om dagen. Andra har 200 kommentarer. Jag träffar inga kända personer och eftersom min budget sträcker sig lika långt som mitt lillfinger så är lyxig shopping inte något att snacka om... uääh "/ Men Kenzas blogg är väldigt... behaglig. Varje gång jag läser den får jag en omedelbar lust att förnya min garderob och ge mig ut och festa. (Kanske inte riktigt på den nivån som Kenza håller, men i alla fall...) Jag gillar hennes stil, hennes kläder och jag är väl inte den enda i detta landet som tycker att hon är riktigt vacker, right?

Det var mitt lilla erkännade. Jag har fallit offer för idoldyrkans starka dragningskraft. Men det dröjer nog ett tag till att jag utför voodoo-konster... Jag måste ju först ha ett hårstrå från henne.

Tja då!


Minnen.

Jag saknar den gamla goda tiden. Den gamla goda tiden som var för bara några månader sedan och som sträcker sig tre år tillbaka i tiden. När jag började i klass sp1c så trodde jag aldrig att jag skulle träffa människor som skulle bli en så stor del av mitt liv, men det gjorde jag. Nu, efter studenten, när alla har flyttat på olika håll eller har för mycket att göra inser jag att det kommer att bli svårt att få tillbaka den tiden som jag saknar så mycket. Jag får helt enkelt ta tillvara på minnena :)

Ida, Emma, Katte, Emmy och lalla :)<3


Ida:
Det som slog mig första gången jag såg dig på Söderport var att jag hade träffat dig förut. Och visst hade jag det... Vi tog EU-moppekörkort samma dag. Jag minns väldigt tydligt att du körde som en galning :) Det som jag alltid kommer att komma ihåg hos dig är hur stark och självsäker du är. Jag vet inte om jag någonsin har sagt detta, men du är en förebild för så många... mig själv inräknad. Du är smart, orädd, stark, hjälpsam, omtänksam, ärlig och otroligt vacker (jag vill fortfarande ha ditt hår!) Och så är du en riktig vän! Saknar dig!
Emma: Jag tror aldrig att jag har sett dig arg eller ledsen! Du är förmodligen världens sötaste och gulligaste människa och jag tror inte att vårt lilla gäng hade varit ett gäng om inte du hade varot med. Men jag vet mer än att du är söt, snäll och alltid skrattar... du är ett bad-ass också som vet hur man säger ifrån utan att ta till med onödiga uttryck. Du är inte rädd för att säga vad du tycker, och det beundrar jag hos dig. Du är en underbar människa och vän!
Katte: Dig skulle jag sparat till sist (men jag går efter bilden :P). Emelie brukar ofta påpeka att nuförtiden är jag mycket mer självsäker och väldigt snabb i käften. Jag vågar ta mer plats när det kommer till att uttrycka sig själv... och jag kan säga, med 100% säkerhet, att jag aldrig skulle kunnat vara den jag är idag utan dig. Du har lärt mig mer än någon annan någonsin har lärt mig, känns det som. Du är självsäker, brutalt ärlig och står fast vid dina beslut! Du är en av de få människorna som jag kan berätta exakt allt för , för jag vet att du alltid kommer att finnas där och hjälpa mig, precis som att jag alltid kommer finnas där för dig (även om jag blir lite sen). Ingen känner mig bättre än du och jag är fett överlycklig över att du är min vän!<3
Emmy: Allas vår favorit Emmy! Du måste förstå att du är så jävla underbar så att det inte är sant! Jag älskar ditt blygsamma och klumpiga sätt, din bananätande, din förmåga att bli lätt på kamelen och framför allt din dubbel-personlighet. Å ena sidan kan du vara den blyga tillbakadragande Emmy, å andra sidan kan du vara den högljuda, spralliga och ibland skojigt perversa Emmy! Fan, vad skulle jag göra utan dig, min sköna? <3
Lalla: Om du bara hade varit några år äldre, lite mindre sprallig och haft en annan frisyr så skulle du lätt kunna varit min mamma. Du har alltid svar på tal, står för dina åskiter och du är så läskligt vuxen ibland :D Men det är bara bra, för alla behöver en sådan som du. En som håller koll och finns där. Dessutom är det så mycket roligare att se dig packad än de flesta andra människor :) Stämningen är aldrig densamma när du inte är med. Hoppas du har det bra i Götet nu och att dina studier går bra. Vi ses snart! Min älskade lilla högerpartist, du är guld värd!

Lite funderingar...


Maggan trycker till!
Eftersom min dag har varit helt ointressant så tänkte jag skriva ner lite saker som jag har funderat på idag.

Fundering 1.

När man går in på tex. bilddagboken så kan man se tjejer i det där "Fokus"-fältet. Why, oh why, har alla tjejer ett rosa hjärta mitt i fejset? "Söt-nos"? Alla ska få göra som de vill, helt klart... men, jag kommer aldrig förstå charmen med det.

Fundering 2.
"Är jag snygg, het eller sexig?" Till alla tjejer och killar som ställer denna frågan till främmlingar... låt mig då förklara vad denna frågan innebär genom att omformulera den lite: "Hej, är du lika desperat som jag?"

Fundering 3.

Har Sveriges killar seriöst inte förstått att tjejer fattar alla deras koder? Exempel:
1. "Vi kan väl vara vänner" (Då ses vi typ... om ett år.)
2. "Jag ska bara ta ett par öl med några polare" (Jag ska bli full ikväll.)
3. "Det gör inget att du tog isönder min iPhone" (Jag har varit otrogen.)
4. "Jag tycker att vi borde träffa andra" (Jag har varit otrogen).
5. "Jag hör av mig" (... om jag nu inte glömmer bort det)

Har säkert mer som jag skulle ville skriva ner. Men nu är det poker med brorsan och Daniel :D
See ya!




Freaky Friday (kass rubrik, men vafan.)

AAAAAAAAAAAAAAAH!!! JAG HAR TAGIT HÅL I ÖRONEN!!! WOOOOOOOHO! Jag har ett pytteminilitet mikrohål i en av de mjukaste delarna av min kropp!! Och det kostade mig 200:- Och jag gjorde det... bara sådär. Typ: Nu ska jag ta hål i öronen. Okej!! Klick! Klick!" BOOM! And there it was! OH MY GOOOOOOOOOD! WOAAAAAAH!

Så... nu har jag flippat övar ett jag har tagit hål i öronen. :)

Men nu lite mer snack om gårdagen:
För fjärde gången i rad åkte jag in till stan för att träffa Katte och också Emmy. Vi kollade på skor i typ en timme... till Katrin. (Ironin i detta var att det var 2-3 par skor, men Katte är välkänd för sin beslutsångest. Kolla in dialogen längre ner så får ni veta hur det gick till) Sedan gick vi "Bunna" och åt kycklingtoast och kycklingsallad. Vi gillar kyckling! :) Sedan köpte vi... äntligen, Kattes skor och åkte hem.

Väl hemma var det bara till att göra vid sig och åka iväg till festen! Vi började hemma hos Sassa och Sigge (men eftersom det var tjejkväll fick Sigge hålla sig borta) :P Förfesten var verkligen skitkul och den väckte de gamla minnena till liv igen. Har verkligen saknat det :D Jag och Katte illustrerade låtar som Markoolios "Sommar och Sol" och "Vi drar till fjällen". Också lite Roger Pontare och SvenneBanan. Det är en lång historia...

Vid halv tolv eller något begav vi oss till "Banken" och det var ju premiär för mig. Kan ju inte påstå att Banken är ett av de absolut bästa ställena jag har varit på, men det dög ju helt klart. Sjukt litet dansgolv, bara... och så är jag ju inte så  förtjust i Barbados-låtar heller. Katte och jag åkte hem vid två. Då var vi nöjda. Vi hade träffat massa trevligt folk. Gamla, nya och halvnya :)

Så idag är jag allmänt seg. Så pass seg att jag inte ens känner någon lust till at städa... Det är den värsta sortens seghet! Plus att jag har jätteont i nacken... 100 spänn på att det beror på att jag headbangade igår xD Haha, det var ett ryck... och att jag älskade hur mitt långa hår svängde fram och tillbaka :D Kolla min Bilddagbok för lite fler bilder: emmamagdalena

Katte, Malin och jag :)

Katte, Malin och Jag - Pigga och glada! :)

Sassa, Alexandra, Emelie och Malin :)

Sassa, Alexandra, Malin och Emelie - The Dj:s ;P




Dialog mellan mig och Katte när hon ska köpa skor:

Katte: Det är dessa skorna med nitar jag vill ha, men jag har storlek 39. Och den är slut. Jag ska testa 38. (testar)
Jag: Hur känns det?
Katte: Alltså... det går ju. Det känns ganska bra... antar jag.
Jag: Köp dem då.
Katte: *Lång paus* ... Jag kanske ska testa dessa istället (tar ett annat par skor med snörning därfram).
Jag: Okej...
Katte: Vilka tycker du? De med nitar eller de med snörning?
Jag: *funderar* Snörning.
Katte: *Tvekar* Tycker du?
Jag: Ja, jag tycker om dem mer. De känns bättre på dig.
Katte: Men de andra är snyggare och passar mina ben mer. Och så gillar jag nitarna.
Jag: Ja, jag tycker de med snörning, men det är du som ska ha dem.
Katte: Tycker du verkligen de med snörning. De är högre och är egentligen lite FÖR fancy.
Jag: Okej, ta de med nitar då.
Katte: Ska jag ta dem, tycker du?
Jag: Ja.
Katte: Du ångrade du dig bara för att jag sa så...
Jag: ... men du sa ju att de andra var bättre.
Katte: Men jag vill ju ha din ärliga åsikt.
Jag: *Bankar huvudet i väggen*
Katte: *Tar upp mobilen, tar 4-5 foton på skorna, ringer sin rådgivare, pratar i några minuter, vänder ut och in på för- och nackdelar på båda skorna bla bla bla*
Jag: Har du bestämt dig?
Katte: *lång paus* Vad sägs om dessa skorna? (Tar fram ett tredje par skor)
Jag: Neeej...!
Katte: Okej, jag får fundera lite. Jag kommer tillbaka sen.
(Tillbaka i affären)
Katte: *Testar båda skoran, tar foton, smsar, funderar*
Jag och Emmy: *stressar henne*
Katte: ... Det var ju dessa skorna jag ville ha. Men de är ju inte min storlek... men jag kan ju ändå ha dem, men de skaver lite här, men jag ville så gärna ha dem. Och jag kan ju gå i dem utan några större bevär. Det är ju inte som om att jag ska gå i dem varje dag.
Jag: Jag förstår (Jag tänker: FÖR HELVETE, KVINNA!)
10 minuter senare har hon köpt skorna. Smidigt och effektivt!

Inget intressant.


Vaknade vid halv elva idag och lyckades hinna med bussen kvart över (elva då, alltså.)
Åkte in till stan för att träffa Katte och införskaffa lite nödvändigheter... Så först blev det en "stärkande" måltid på Favoriten och sen vidare för att köpa concealer, lösnaglar, sminkborstar och lösögonfransar. Ja, vi vet hur det låter... och jag tror inte att vi bryr oss så mycket.

Sedan kollade vi lite på smycken. Katte kollade bara på örhängen, vilket inte intresserar mig eftersom jag inte har piercat öronen. På det sättet är jag unik bland alla tjejer i Sverige. Då tvingade Katte in på på The Body Shop... och vips! Två minuter senare hade jag två gråsilvriga pluppar på örsnibbarna. Tredje gången som jag piercar öronen, men denna gången får jag nog försöka anstränga mig mer så att det inte läker igen.

För överigt, inget mer att berätta. Ser frammemot festen imorgon! Längesen jag var ute med dessa tjejerna. Plus att det blir premiär för mig på Banken också. Jag har aldrig lyckats komma in! Varje gång jag är ute är det 20+ och... vakterna vägrar att släppa in mig då. Amen, va fan... tror ni inte att det finns minst 10 stycken 18-åringar där inne nu? Idioter!

Imorgon
blir det stan igen, träffa Katte och Emmy, boka in körlektion och shoppa lite mer :)

Okej, jag tror jag skrev världens tråkigaste blogginlägg ikväll.
Blir kanske lite roligare saker imorgon.



Onsdag - nu vänder veckan!


Jag hade hemska mardrömmar inatt. Alltså har jag inte sovit något vidare bra... alltså har denna dagen inte varit fullt så glad, pigg och solig.

Men, men, men, men
... varje dag har ett litet gulkorn. Och har fan hittat ett stor jävla guldklump!
Katte brukar ofta tipsa mig om saker och ting. Till exempel så var det hon som tipsade mig om att läsa Cosmopolitan, att MaxFactors foundation faktiskt är bättre än H&Ms och att vitt vin slår vodka/redbull med hästlängder. Seriöst, utan henne skulle jag vara mer maskulin än feminin.
Men när Katte tipsar mig blir det väldigt mycket: "Emma, du MÅSTE testa detta. Du om någon kommer att älska det! KOm igen, kom igen!" Då blir jag till en början: "Jaja, visst. Jaaaa! Ja, jag ska testa... någon gång. Ähuum..."
Till slut tar hon bara tag i mig och tvingar mig att testa det hon tipsat mig om, som idag. Hon tar fram sin bärbara dator, knappar in på YouTube och skriver in: Michelle Phan.

Upp kommer ett klipp med en vietnamesisk (?) tjej som lär dig allt sminkning. Ja, jag vet att det kan låta jävligt fjolligt... Det tyckte jag också innan jag såg det, MEN... efter att jag hade sett det så var min reaktion mer lutat åt: "AAAH, HON ÄR UNDERBAR!" Hon lär ut allt som är värt att veta om smink och sminkningar. Och det är inte bara hur man sminkar sig. Typ, inte bara... börja först med det
och sen det. Hon ger svar på frågor som: hur förbereder jag huden? Hur applicerar jag en foundation bäst? Hur gör jag för att hålla sminket på plats under hela festen? Hur får jag ögonen att lysa? Vad för smink framhävs bäst under en fotografering? ... Sådana saker. Woho! Ett stort fett plus är att hon visar hur man skyddar huden. Alltså är hon inte bara en lekman som slänger upp klipp hur som helst.
Anyway, jag älskar henne. Så jag råder alla tjejer att titta på
hennes klipp på YouTube, om ni inte har gjort det.

http://www.youtube.com/watch?v=-joBOHlg5J0


(Jag fattar inte hur man länkar klipp här så...
gör det old school. Kopiera - klistra in.)

Kolla bara på henne! She looks fabulous!


Har nog inget mer att skriva om idag.
Nu är det sängen som gäller... efter en liten
titt på fecebook :P

Ses imorgon :) buebue.

Smått stressad...?

Som de flesta kanske ser så har bloggen fått sig en liten make-over, och det vill jag tacka Emelie Jonasson för :) Tack, tack, tack! :)

Just nu har jag häcken full, kan man säga. Jag sitter här och försöker skriva min blogg, samtidigt som jag försöker lösa mitt facebook-kaos (yes, blivit medlem i där nu... wohoo!) + att det är fem personer som skriver till mig på msn. Jag kunde ju stänga ner något, men nej! Det är serious shit här som vi pratar om! Allt detta hände under tidspress, då Emil ska hämta mig snart. (Och nu fick jag ett e-postmeddelande till... det är ju för fan det 20de nu!)

Okej, något annat som har hänt idag? (Kort version)
- Jag har kollat Idol med Pappa, Frida och Filip. Jag skäms mer och mer för varje år.
- Min lillebror har blivit sjuk :( Stackarn...
- Jag har, som sagt,  skaffat facebook för att få tyst på alla i min närhet.
- Jag håller på att lära mig facebook.

Nej, jag skriver mer imorgon.
... och jag bjuder fan inte på några bilder idag! ;P

Godnattis.

Welcome to my perfect life!

Mina nya älsklingaaaaar <3

"Aah, tog den vita limosinen in till stan idag för shoppa upp mina sista 20 000:- Oooopps (a) Aja, whatever liksom... Får mer pengar imorgooon ju. Hittade ett par urläckra Gucci-skor, jag säger bara: Wow! Och så köpte jag två par nya jeans och en ny asläcker partyblåsa (Louis Vuitton). Rea, liksom ;) Rosa, kort och riktigt hot hot hot. Alltså perfekt för festen som Bindefledt bjöd mig på till på fredag. Typ EMD och Måns Zelmerlöw frågade efter mig personligen sååå... Ja, jag får väl gå då. Inte för att bryr mig så mycket. Vill till slut tipsa om ett riktigt läckert läppglans. Denna veckan: Dior Golden Dior Luminizing Make Up Jewel, ca. 440 :- Lääääckert! Det var allt från mig for now:) Ha det bra alla sötnosar. Nu ska jag äta middag med Mikael Persbrandt. Pusspuss."








Okej, egentligen åkte jag kommunalt in till stan för att träffa Katte. Vi satt på Nostalgia café och försökte uppdatera varandra om vad som har hänt på senaste tiden. Sedan gick vi och fönstershoppade lite. Sedan köpte jag ett par hörlurar på Kjell & co och ett nagellack från H&M (och de kostade 89:- och 39:- om det är någon som vill veta.) Sedan skrev jag in mig på körskolan och åkte hem med pappa (och Maria som åkte snålskjuts). Och angående festen... Ärligt talat så har inte Bindefeldt bjudit mig till en fest. Och EMD och Måns vet inte ens om att jag existerar. Däremot har Sassa bjudit mig på tjejfest hemma hos henne på fredag. Och jag tror inte ens att jag skulle vilja byta ut den festen om så EMD lovade att köra stripteas till "Jennie, let me love you". ...Okej, men jag skulle helt klart tagit med mig tjejerna! :P


Fest med dessa tjejer skulle jag inte missa för allt i världen! (bildkvalitén suger, jag vet.)
Det var väl allt jag hade att skriva om just nu.
Blir säkert lite mer ikväll!
Ha det bra "alla sötnosar".
Bye!

sunday... not so sunny.

Söndagkväll.
Klockan är... 22.48.
Jag sitter ensam... i mörkret.
Vid datorn.
Fan... vad... jag... hatar... söndagar!


Söndagar är veckans mest tråkiga dag! Ärligt, inte ens måndagar är tråkigare. Söndagar är bara en övergångsdag till en ny vecka med jobb, skola etc. Det är ett faktum. Det är precis som att onsdagar är dagen som vänder veckan. Från och med onsdag kan man säga "skönt att det snart är helg" och på söndag säger man "jahaa... imorgon är det måndag". Vad gör man på en söndag? (wohoo, någon på msn skriver till mig!! ... Okej, det är en tråkig människa.)
bjuder på bild! :P
Typiskt söndagar:
- Man är bakfull (alltid på söndgar - om man druckit på lördagen dvs. Men man är aldrig lika bakfull på lördagar som på söndagar)
- Allt, och jag menar allt, på 4ans Tv-kanaler är repriser! Från "Bonde söker fru" till "idol 2004-2008".
- Alla är deppiga inför morgondagen.
- Alla går och väntar tills det blir kväll, för det finns ändå inget kul att göra på dagen.

Förmodligen är det bara jag som känner såhär (Efter en halv uppsatts påstår jag alltså detta.)
Ville bara döda lite tid och skriva av mig lite. Blev inget vettigt av det, men "zit de zame, whatevaah".

Nu går jag fan och lägger mig!
nattinatt, små kycklingar.

Min helg..!


Fredag:
Ja, det blev inte så mycket skrivande under fredagen. Kvällen tillbringade jag på Tollarps Kinarestaurang med Katte, Chrickan och Hansson. Pekingsoppa, räkchips (mumma!) och kycklingspätt med jordnötssås. - Det sistnämnda var ren besvikelse... två spätt med typ tre små kycklingbitar på varje... dränkta i ljummen jordnötssås. Med pyttelite sallad. Ska man betala 80 spänn för det? Möss hadeVem behöver ett spillrans nytt playstation när man har en sådant här? :) klagat! Sedan spelade jag och Katte lite biljard. Två gånger. Jag förlorade. Två gånger. Men det var jämt, och jag spelar aldrig biljard. Så jag var nöjd ändå. Väl hemma gosade jag ner mig i sängen och spelade lite hederligt Super Nintendo (super Mario, ofc.) Är det bara jag som uttalar det: "Marrjo" istället för "Mar-i-o"?



Lördag: På dagen åkte jag, mamma, syrran och hennes kille in till stan för att handla lite. Resultatet av dagen blev en tröja, en foundation, ett nagellack och ett par skor. Allt för under 400 :- Woho! hur många 19-åriga tjejer klarar av att köpa allt det under den summan... egentligen? Tricket är att hitta de rätta ställena, vilket jag såklart inte kan tala om, moahaha!
Sedan bar det av till Emil på kvällen. Det blev lite grillat och dricka. På plats hade vi mig, Emil, Chrickan, Sebbe, Annie och Hansson. Trevligt... meeen, jag gick och lade mig vid typ 23.00. Så det kunde kanske varit roligare. Vaknade igen vid 3... och somnade om vid 6. Härligt.
Skulle egentligen lägga upp bilder, men jag pallar inte just nu. In på min bilddagbok med er så kanske ni får en glimt av kvällen: emmamagdalena.

Söndag: Inte så mycket som har hänt idag. Jag och Emil gick på restaurang. FINALLY! Vi har haft ett presentkort på Ocean's City i över 4 månader utan att utnyttja det. Men idag fick vi tummarna loss. Sedan skjutsade han hem mig och nu sitter jag här och försöker komma ikapp min blogg. Måste... hålla... den... vid... liv!!
Ikväll blir det mys med familjen. En varm dusch (själv, naturligtvis) och kolla film. Men innan det så blir det att städa, eventuellt möblera om, rummet.

Det var allt för mig, gott folk.
pöss!

dagen började bra...


Börjar smått med hur min dag har varit hittills.
Idag vaknade jag klockan nio av att telefonen ringde. Det var min mormor som ville tala om att hon skulle komma förbi och hämta Zolo… klockan 11.30! Om två och en halv timme! Men som den artige dotterdotter jag är så säger jag att ”det går bra” och ”då ses vi, ha det bra.” Inget: ”Oh, nej… det gör inget att du väcker mig. Jag skulle ändå upp och gå runt i huset utan att göra ett skit.”

min lilla Lassievovve fick åka till veterinären idag.


Så för att döda lite tid så har jag bakat cookies (älskar namnet, det är så sött!) och kanel/kardemummabullar. I’m so good! Och så har pappa registrerat mig på en poker-sajt, haha! Och så är det spikat att jag ska få vara med på nästa pokerkväll med honom och hans ”pokerpolare”. Inga förhastade slutsatser… De är allt från 25-åriga fotbollsspelare till 50-åriga lastbilschaufförer.


Ämne som jag har stört mig på idag:
Att folk fortfarande envisas med att Skånskan är ett "oförståligt språk". Okej, att vi inte rullar på r:en, byter ut en och en annan bokstav och inte artikulerar till varje litet ord... men det är ganska sällan som vi använder uttryck som "rullebör, pärregröd, fubick" nuför tiden (om man inte har 30 kor och bor på en stor gård).
Till sist vill jag nämna ett geni som påstod att skåningar lät som "ena jäla danskar" (några jävla danskar). No shit, idiot! Leta upp en historiebok och skaffa lite allmänbildning!

Ja, det var allt från mig!
HAU DÄ SAU JAEVLA BRAU!
puss!

Tredje gången gilt.

Notis 1
Detta är tredje gången som jag har skapat en blogg. Jag ska nog ge upp tanken på att bli en ny Blondinbella (för det första orkar jag inte lägga ner så mycket tid vid datorn och för det andra så är jag inte blond - eller en Bella.)
Vi får väl se hur länge denna bloggen klarar sig. Mitt minimimål är: en vecka.

Notis 2
Till alla er som undrar vad "Tuushiboo" betyder:
Ja, jag vet att namnet låter som något som en nörd skulle hitta på. Ja... det låter som en Pokémon. Men det är faktiskt ett smeknamn jag har fått och det uttalas [tuu-schii-buu] inte [toschibo]. Och jag tycker att det låter gulligt och det kommer jag tycka tills jag sitter i en gungstol och stickar tröjor till mina barnbarn.

Notis 3
Till de som jag har lovat: Projekt "fjortis-blogg" kommer att ha sin premiär i sinom tid.
(det är mitt sätt att uttrycka mig om hur mycket jag föraktar dem...)

... Nu har jag satt upp en liten post-it lapp längst upp till höger på datorn där det står: "BLOGG!!!" så att jag inte ska glömma bort den. Det är vad vi kallar "påminnelse" ... Och nu satte jag upp en lapp till där det står: "Få människor att läsa bloggen denna gången!"  Och det är vad vi kallar "sorgligt"

Buebue.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0